İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - 4 Eylül İlkokulu

OAB Nisan 2024 dönemine ait gelir gider çizelgesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

OAB Mart 2024 dönemine ait gelir gider çizelgesi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Üç Boyutlu Deyimler Sergisi...  3/C sınıfı öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Yağız YÜKSELGÜN' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdür yardımcıları Fatma Nur VANLIOĞLU ve M. Fatih KENDİR tarafından verildi.

Mrt

Sabır, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı  etkinlikleri kapsamında 1/G sınıfı öğrencileirmizi ve öğretmenimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

SINIFI

ELİF BİLGE KARAVELİ

PINAR BELTEKİN

Mrt

İSTEM Projesi kapsamında  4.sınıf öğrencilerimizden sanat terapisi grubu oluşturularak, öğrencilerin etkili  sosyal beceriler kazanmalarını sağlayacak çalışmalara yer verildi.  Yürütülen bu çalışmalara rehberlik eden Seçil öğretmene teşekkür ediyoruz.

Mrt

Beylikdüzü İtfaiye Amirliği ile işbirliği yapılarak okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikat sirenlerin çalmasıyla tüm personel ve öğrencilerin acil toplanma alanında toplanmasıyla başladı. Öğrencilerimize  yangın anında neler yapılması gerektiği, yangın tüpünün kullanımı,yangın söndürme ve tahliye çalışmaları  uygulamalı olarak gösterildi. Tatbikatın başarılı geçmesine katkılarından dolayı Beylikdüzü İtfaiye Grup Amirliği erlerine, öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.